001 002 003 004 005 006 007
Izjava o privatnosti

Izjava o privatnosti i sigurnosti podatakaHunter & KŽ d.o.o. se obvezuje da neće zloupotrebljavati osobne podatke iz obrasca narudžbe.

Osobnim podacima smatraju se svi podaci kojima se utvrđuje identitet Kupca (primjerice ime i prezime, adresa e-pošte, adresa stanovanja i sl.).

Hunter & KŽ d.o.o. neće dostavljati niti razotkriti osobne podatke Kupca trećoj osobi, osim u slučajevima u kojima tako izričito propisuje zakon te u slučajevima kada je to potrebno za ispunjenje obveza.

Svi podaci o Kupcima strogo se čuvaju i dostupni su samo djelatnicima kojima su ti podaci nužni za obavljanje posla. Svi djelatnici Hunter & KŽ d.o.o. i poslovni partneri odgovorni su za poštivanje načela zaštite privatnosti.

Hunter & KŽ d.o.o. se obavezuje pružati zaštitu osobnim podacima Kupaca na način da prikuplja samo osnovne podatke o Kupcima koji su nužni za ispunjenje obveza.

Podatke koji se pristupom na internetsku stranicu automatski bilježe, a nisu osobni podaci (vrste pretraživača, broj posjeta, vrijeme provedeno na stranicama i sl.) Hunter & KŽ d.o.o. ima pravo koristiti isključivo radi ocjene posjećenosti internetske stranice i radi poboljšanja njezina sadržaja i funkcionalnosti.

Hunter & KŽ d.o.o. informira Kupce o načinu korištenja prikupljenih podataka te im redovito daje mogućost izbora upotrebe njihovih podataka, uključujući mogućnost odluke žele li ili ne da se njihovo ime ukloni s popisa koji se koriste za marketinške kampanje.

U slučaju promjene bilo kojeg od osobnih podataka (npr. mjesto stanovanja, adresa dostave) koji se evidentiraju prilikom registracije, Kupac je dužan o promjeni obavijestiti Hunter & KŽ d.o.o. U slučaju promjene o kojoj nije obaviješten, Hunter & KŽ d.o.o. ne odgovara za bilo kakve nedostatke u pogledu narudžbe odnosno isporuke proizvoda.

Gore navedene odredbe o zaštiti osobnih podataka odnose se isključivo na početnu web stranicu web shop-a i foruma Hunter & KŽ d.o.o. te na sve stranice unutar hunter-kz.hr domene, a ne na vanjske stranice na koje upućuju linkovi na hunter-kz.hr domeni.

Osim u slučaju elektroničke narudžbe, Hunter & KŽ d.o.o. neće kupcu slati elektroničke poruke ako Kupac na to nije izričito pristao.

Copyright © 2012. Hunter & KŽ d.o.o. All Rights Reserved.

designed by Izrada web stranica Domidona IT - Trebate brzi web hosting? - GstarCAD